Queen's College
Queen's College
Përfaqësuesit e Queen's College do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Queen's College është një shkollë private për fëmijë 0–18 vjec. Shkolla është e vendosur në Taunton, në qytetin e Somerset, Angli. Shkolla përfshin çerdhe, shkolla parapërgatitore, përgatitore dhe shkolla të mesme. Queen's u krijua nga Kisha Metodiste Wesleyan. Fillimisht e vendosur në Kështjellën Norman në qendër të qytetit, shkolla u hap me 34 nxënës më 12 korrik 1843.

Queen's është një shkollë që ka qendër fëmijët dhe një atmosferë tëpër familjare. Nxënësit ndihen rehat duke folur me stafin dhe ndihma e specialistëve është e gatshme kur kërkohet. Ata kujdesen për nevojat dhe talentet e nxënësve dhe i ndihmojnë ata të përmbushin potencialin dhe të tejkalojnë pritshmëritë e tyre.

Mësimdhënia me cilësi të lartë është thelbi i suksesit të tyre akademik. Mësimi është inovativ dhe kreativ. Gjithashtu, edukimi fizik i nxënësve ka një rëndësi të madhe dhe një gamë e gjerë mundësish sportive janë në dispozicion, duke përfshirë lojërat kryesore në ekip.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies