RIT Kosovo | Rochester Institute of Technology Kosovo
RIT Kosovo | Rochester Institute of Technology Kosovo
Përfaqësuesit e RIT Kosovo | Rochester Institute of Technology Kosovo do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
I themeluar në  2002, RIT Kosova (i quajtur më parë dhe i njohur gjithashtu si 'Universiteti Amerikan në Kosovë' ose A.U.K) është një institucion jofitimprurës, i arsimit të lartë i themeluar në Kosovë dhe ofron diploma nga Instituti i Teknologjisë Rochester (RIT, i themeluar 1829) në Rochester, NY, SHBA. RIT Kosova (A.U.K) operon në Republikën e Kosovës si Organizatë Joqeveritare (NG0). Kampusi zë 2.1 hektarë (5.19 hektarë) në lagjen Gërmia të kryeqytetit, Prishtinë. 

RIT Kosova ofron diploma në vijim:
Bachelor i Shkencave (BS) në Arte dhe Shkenca të Aplikuara (programi i diplomës 4 vjeçare) dhe një diplomë e asociuar (AAS) në Multimedia dhe Web Design (program 2 vjeçar). Studentët e RIT të Kosovës të regjistruar në Kosovë marrin diplomën e tyre nga RIT përmes Shkollës RIT të Studimit të Individualizuar.

Programet :
Bachelor of Science (BS) in Applied Arts and Sciences  
Computing and Information Technologies
Master of Science (MS) in Professional Studies

 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies