SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
Përfaqësuesit e SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group do të jenë të pranishëm në Panairin Botëror të Arsimit dhe do t'ju ofrojnë informacion të detajuar për institucionin e tyre.

Përfitoni nga një konsultim personal thjesht duke përfunduar një regjistrim përpara ngjarjes.

Përveç kësaj, krahas takimeve individuale me delegatët, do të keni mundësi të merrni pjesë në seminare dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritjet speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
Regjistrohu këtu

SHMS u themelua në vitin 1992 dhe në aktivitetin e saj 20 vjeçar ka ndërtuar reputacionin e një institucioni akademik referues për profesionistët e ardhshëm të turizmit. Frymëzimi kryesor i SHMS është tradita zvicerane në industrinë e mikpritjes. Të diplomuarit dhe të diplomuarit master marrin diplomën me akreditim të dyfishtë: diplomë zvicerane dhe diplomë britanike në Universitetin Derby.

SHMS ka dy kampuse

SHMS Caux: Ndodhet në Pallatin legjendar Caux dhe ka një vendndodhje unike, jo shumë larg qytetit piktoresk të Montreux. Duke qenë Kalaja-Hotel i parë në Zvicër, Caux Palace është një vend vërtet unik për studentët.

SHMS Leysin: Mund të arrihet lehtësisht në kampusin SHMS Leysin me tren nga Gjeneva ose Cyrihu. Orari dhe praktika zhvillohen në ndërtesat e dy hoteleve të famshëm: Mont-Blanc Palace dhe Belvedere, të cilat lidhen me një ashensor special.

Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies