Sprachschule Dr. Lenz
Sprachschule Dr. Lenz
Përfaqësuesit e Sprachschule Dr. Lenz do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Sprachschule Dr. Lenz ju ofron një gamë të gjerë kursesh gjuhësore dhe arsimim të mëtejshëm. Shkolla e tyre e gjuhës në Vjenë kujdeset për ju individualisht në nivelin më të lartë.

Mësoni gjermanisht në shkollën e tyre të njohur të gjuhës ose merrni kurse gjuhësore në italisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, turqisht, anglisht, arabisht dhe më shumë. Të gjitha kurset e tyre mund të rezervohen edhe si mësime individuale!

Ato ofrojnë kurse interesante verore për studentë të huaj dhe të rritur. Ata kujdesen për secilin pjesëmarrës sipas dëshirave, aftësive dhe kërkesave të tyre individuale.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies