St. George's International School
St. George's International School
Përfaqësuesit e St. George's International School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla Ndërkombëtare St. George's, Zvicër është një shkollë ndërkombëtare private, bashkë-edukuese për nxënës nga 18 muaj deri në 18 vjeç. Kampusi i tij kryesor ndodhet në Montreux, Vaud, në rrëzë të Alpeve dhe në brigjet e liqenit Léman, midis Vevey dhe qendrës së qytetit të Montreux.

E themeluar si një shkollë tradicionalisht britanike, St George's ka evoluar për t'u bërë ndërkombëtare, duke ofruar Certifikatë të Përgjithshme Ndërkombëtare të Arsimit të Mesëm dhe programin e International Baccalaureate në frëngjisht dhe anglisht. Trupi studentor përbëhet nga më shumë se 400 nxënës, që përfaqësojnë mbi 60 kombësi. 

Shkolla ka një traditë 90-vjeçare në fushën e arsimit, në zhvillim të vazhdueshëm me një komunitet prej mbi 400 nxënësish dhe 100 punonjësish nga mbi 60 vende të ndryshme.
Kampusi ka laboratorë shkencorë, një dhomë muzike, studio arti, studio vallëzimi, fusha tenisi, dhoma kompjuteri, një bibliotekë, një palestër dhe një fushë moderne futbolli AstroTurf.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies