St. John's International School
St. John's International School
Përfaqësuesit e St. John's International School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
St. John's International School është një shkollë ndërkombëtare në gjuhën angleze e vendosur në Waterloo, Belgjikë. Shkolla ka një trup studentor me një sfond shumë ndërkombëtar me 55 kombësi të ndryshme të përfaqësuara. Shkolla  ka çerdhe dhe klasa deri në vitin r fundit të shkollës së mesme. Ajo ofron programin e Diplomës Ndërkombëtare të Baccalaureate, programet AP ofrohen gjithashtu nga shkolla.

Së bashku me një program prestigjioz akademik, St. John's zotëron gjithashtu një program rigoroz dhe shumë të suksesshëm të atletikës. Duke përdorur emrin e ekipit "Luanët", shkolla konkurron rregullisht në ISSTs (International School Sports Tournament), ndër të tjera. 

St. Johns ka një program masiv arti. Çdo vit, St. Johns ka pasur një shfaqje muzikore dhe një shfaqje pranverore në shkollën e mesme. Kërcimi është gjithashtu një pjesë kryesore e programit të shkollës. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies