en
St. Andrew’s College, Cambridge
St. Andrew’s College, Cambridge

Përfaqësuesit e St Andrew’s College Cambridge do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
St Andrew’s College Cambridge  (një nga kolegjet e grupit të Edukimit Dukes) u ofron studentëve britanikë dhe ndërkombëtarë mundësinë për të studiuar në qendrën e qytetit të Kembrixhit, pranë universiteteve prestigjioze. Kolegji është krenar për mësuesit e tij të përkushtuar, të cilët janë të përkushtuar për të ndihmuar studentët të arrijnë qëllimet e tyre personale dhe akademike.
Kolegji ofron një gamë të gjerë programesh të tilla si GCSE, Pre-A levels dhe A-levels, kurse University Foundation të specializuar në fusha të tilla si: arkitekturë, inxhinieri, biznes, drejtësi, marrëdhënie ndërkombëtare, shkenca humane, art, media, etj. Shën Andrew siguron mbështetje shtesë për studentët që duan të aplikojnë në universitetet kryesore (Oxbridge).
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies