St. Peter’s International School
St. Peter’s International School
Përfaqësuesit e St. Peter’s International School do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
St. Peter’s International School në Setubal, Portugali, ka krijuar një reputacion për përsosmëri që përfshin 30 vjet. Ne jemi krenarë që udhëheqim rrugën në akademinë private si një institucion premium i rangut më të lartë dhe e vetmja shkollë në Portugali që ofron një edukim plotësisht gjithëpërfshirës me konvikt të përshtatur për nxënësit e moshës 14 deri në 18 vjeç.

Nga çerdhe në shkollën e mesme, studentët marrin shkollim rigoroz, modern dhe lulëzojnë me një ofertë unike arsimore si në programet kombëtare ashtu edhe ato ndërkombëtare, duke përfshirë IGCSE të Kembrixhit dhe Diplomën IB. Programi ynë i gjerë jashtëshkollor i mbështet studentët në një program të balancuar arsimor.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies