Swiss Education Academy - Swiss Education Group
Swiss Education Academy - Swiss Education Group
Përfaqësuesit e Swiss Education Academy - Swiss Education Group do të jenë të pranishëm në Panairin Botëror të Arsimit dhe do t'ju ofrojnë informacion të detajuar për institucionin e tyre.

Përfitoni nga një konsultim personal thjesht duke përfunduar një regjistrim përpara ngjarjes.

Përveç kësaj, krahas takimeve individuale me delegatët, do të keni mundësi të merrni pjesë në seminare dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritjet speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
Regjistrohu këtu
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies