Taunton School International
Taunton School International
Përfaqësuesit e Taunton School International do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla Ndërkombëtare e Tauntonit (TSI) është themeluar në vitin 1996 si pjesë e Shkollës Taunton. Në vitin 2012 u themelua shkolla fillore Taunton, për nxënësit e huaj dhe ofrohet mbështetje e përshtatur për studentët ndërkombëtarë duke përfshirë një arsimim intensiv në gjuhën angleze, mësues të specializuar, kujdes dhe mbështetje individuale dhe lehtësira fantastike. Qëllimi i Shkollës Ndërkombëtare Taunton është të përgatisë studentë të huaj për një integrim të suksesshëm në sistemin arsimor anglez dhe integrimin e tyre të shpejtë në stilin e jetës së shkollës me konvikt. Të dyja shkollat ndodhen në të njëjtin vend duke mbuluar 56 hektarë dhe përfshin një teatër, studion e vallëzimit, shkollë muzikore, bibliotekë, Departamentin e Karrierës, sallat e IT, sallat e sporteve, dy pishina, palestër, fusha tenisi dhe fusha sportive, një dhomë kompjuterash, një laborator gjuhësor dhe dy dhoma të rehatshme për kohën e lirë me TV dhe hapsira lojërash. Klasat e shkencës zhvillohen në laboratorët  e pajisur dhe modern dhe klasat e artit në studiot e specializuara.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies