The University of Northampton
The University of Northampton
Përfaqësuesit e The University of Northampton  do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Northampton është një nga universitetet më të reja në Britaninë e Madhe, themeluar në vitin 2005. Si një universitet i ri, ai jep kontributin e vetë në shoqëri, duke shtuar vlerat e saj. Impakti që universiteti ka në shoqëri, e ka bërë atë të vlerësohet me shumë çmime në këtë fushë, duke i dhënë mundësinë studenteve për të patur edhe ata ndikimin e tyre. Universiteti i Northampton është universiteti i parë në Britaninë e Madhe i emëruar si Changemaker Campus në vitin 2012.
Universiteti është vlerësuar si lider në përsosmërinë në mësimdhënie (Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF) 2017) dhe sipërmarrjen sociale (Social Enterprise Gold Mark 2017). Gjithashtu ai është vlerësuar për dy vite rradhazi me çmime kombëtare për punësimin e studentëve të diplomuar.
Universiteti ndodhet në qytetin e Northampton, i cili ndodhet një orë larg Londrës dhe ka dy kampuse. Kampusi më i ri është inaguruar në vitin 2018, me një investim prej £340 million dhe ndodhet në qendër të qytetit.
Lektorët e universitet  kanë lidhje të forta me industrinë për çdo fushë studimi  dhe angazhojnë studentët e tyre për të marrë pjesë në mjedise profesionale. Kjo u jep mundësi studentëve të fitojnë experiencë dhe krijonë kontakte përmes intershipeve dhe praktikave të paguara, si edhe projkteve vullnetare. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies