Thomas More University of Applied Sciences
Thomas More University of Applied Sciences
Përfaqësuesit e Thomas More University of Applied Sciences do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Thomas More është universiteti më i madh i shkencave të aplikuara në Flanders në provincën e Antwerp, i cili ndodhet në pjesën veriore të Belgjikës. Rajoni kufizohet me Detin e Veriut dhe ka një total prej 65 km plazhe. 

Për shkak të vendndodhjes qendrore, shumë nga qytetet kryesore evropiane, si Parisi, Londra ose Amsterdami, janë lehtësisht të aksesueshme dhe mund të vizitohen lehtësisht brenda një dite. 

Universiteti ofron disa programe studimi në anglisht, duke përfshirë Business Management, International Data Science Protection & Security or Eectronics-ICT.

Përveç programeve me kohë të plotë (tre-vjeçare), studentët ndërkombëtarë mund të marrin kurse afatshkurtra (njëvjeçare) për të fituar një diplomë të dytë.

Universiteti u ofron studentëve kampuse në vende: Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Geel.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies