en
Technische Hochschule Rosenheim
Technische Hochschule Rosenheim
Përfaqësuesit e Technische Hochschule Rosenheim do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Rosenheim University of Applied Sciences u themelua më 1 gusht 1971. Ai është i njohur për Fakultetin e Teknologjisë së Drurit dhe Inxhinierisë Civile. Universiteti Rosenheim tani i ofron më shumë se 6,000 studentëve diploma dhe mundësi tërheqëse për arsim të mëtejshëm në mbi 40 programe studimi në fushat e ekonomisë, teknologjisë, dizajnit, shëndetit dhe çështjeve sociale.

Rosenheim është në një nga rajonet më të bukura dhe ekonomikisht tërheqëse të Gjermanisë. Me cilësinë e tij të lartë, ai ofron një perspektivë premtuese – për studimin, kohën e lirë dhe karrierën.

Gjithashtu zyra ndërkombëtare e Rosenheim University of Applied Sciences është e ngarkuar me programet e mobilizimit dhe ndihmon studentët të planifikojnë dhe aplikojnë për qëndrimin e tyre jashtë vendit. Ajo gjithashtu mbështet studentët dhe mysafirët ndërkombëtarë duke dhënë informacion rreth qëndrimit të tyre.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies