Northwestern University Of Applied Sciences And Arts Switzerland, School of Life Sciences (FHNW)
Northwestern University Of Applied Sciences And Arts Switzerland, School of Life Sciences (FHNW)
Përfaqësuesit e Northwestern University Of Applied Sciences And Arts Switzerland, School of Life Sciences,(FHNW) do të marrin pjesë në World Education Fair  dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Northwestern University Of Applied Sciences And Arts Switzerland ,School of Life Sciences (FHNW) u themelua më 1 janar 2006 nga bashkimi i Universitetit të Shkencave të Aplikuara të Aargaut (FHA), Universitetit të Shkencave të Aplikuara të Baselit (FHBB), Universitetit të Shkencave të Aplikuara (FHSO), dhe Universitetit të Arsimit dhe Punës Sociale të Baselit dhe Universitetit Solothurn të Arsimit.

FHNW përbëhet nga nëntë shkolla të shpërndara në 4 kampuse kryesore në kantonet e Aargaut: Basel-Landschaft, Basel-Stadt dhe Solothurn. Gama e gjerë e programeve bachelor, fokusi tek inovacioni dhe kërkimi, e bëjnë FHNW një institucion arsimor të larmishëm, një partner të kërkuar në industri dhe një punëdhënës tërheqës në Zvicrën veriperëndimore.

Njerëz nga më shumë se 60 vende punojnë dhe studiojnë në FHNW. FHNW përfiton nga kjo diversitet dhe përgatit studentët e saj për sfidat e paraqitura nga një ekonomi dhe shoqëri e globalizuar.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies