en
University of Greenwich
University of Greenwich
Përfaqësuesit e University of Greenwich do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Greenwich ka një traditë disa vjecare në dhënien e arsimit të lartë, që prej vitit 1890. Tre kampuset e universitetit në Londër dhe Kent përbëhen nga godina historike të cilat ofrojnë ambjente madhështore, si edhe pajisjet e teknologjisë së fundit. Kampusi më i madh ndodhet në qendër të Old Royal Naval College në Royal Greenwich, një Trashëgimi Botërore e UNESKO-s pranë brigjeve të  lumit Thames dhe pranë Greenwich Royal Park.  Kampusi i Avery Hill ndodhet në parkun e Eltham dhe Kampusi i Medway përbëhet nga ndërtesat me tulla të kuqe të Edwardian në zonen Chatham Maritime, Kent. 
Studentët mund të zgjedhin nga mbi 400 programe  studimi me një gamë të gjerë degësh si Arkitekturë, Biznes, Informatikë, Kriminologji, Arsim, Inxhinieri, Shëndetësi, Arte dhe Shkenca Liberale, Ligj, Media ,Arte Kreative dhe Shkenca, Psikologji etj.  Shumica e programeve janë të akredituara nga institucione si Engineering Accreditation Board, British Computer Society, Institution of Engineering and Technology, si edhe shumë institucione te tjera. 
Universiteti i Greenwich renditet ndër shkollat më të mira në Britaninë e Madhe. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies