University of Pecs
University of Pecs
Përfaqësuesit e University of Pecs do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
​Universiteti i Pécs hapi dyert e tij në 1367, duke e bërë atë institucionin e parë dhe më të vjetër të këtij lloji në Hungari. Institucioni me shumë kampuse përfshin 10 fakultete dhe disa qendra kërkimore, duke ofruar një gamë të gjerë prej 100+ programesh të mësuara në anglisht dhe gjermanisht që mbulojnë pothuajse çdo aspekt të akademive moderne, nga mjekësia, shkencat natyrore, inxhinieria, arti dhe shkencat politike te drejtësia, biznes dhe ekonomi. Çdo student mund të gjejë programin perfekt për veten dhe karrierën e tij të ardhshme!

Universiteti i Pécs është një destinacion popullor për studentët ndërkombëtarë për shkak të mjedisit të sigurt, cilësisë së lartë të mësimdhënies, tarifave të arsyeshme të shkollimit, kostove të ulëta të jetesës dhe komunitetit të madh ndërkombëtar të studentëve. Për shkak se Universiteti është mikpritës i kaq shumë studentëve ndërkombëtarë, këtu ofrohet një gamë të madhe shërbimesh dhe programesh mbështetëse që do t'ju ndihmojnë të përshtateni me të jetuarit dhe të studioni në një vend të ri.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies