en
University of Roehampton
University of Roehampton
Përfaqësuesit e University of Roehampton do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Institucioni vazhdimisht kërkon mënyra të reja për të sfiduar, inovuar dhe përmirësuar dhe të ketë një komunitet të lulëzuar kërkimor. Rezultati është një reputacion në rritje për përsosmërinë akademike dhe sukses në rritje në tabelat e ligës kombëtare, çmimet e stafit dhe studentëve, akreditimet profesionale dhe ofertat për financimin e kërkimit.

Northumbria është një universitet profesional i pasur me kërkime, i fokusuar në biznes, me një reputacion global për përsosmëri akademike. Ai bazohet në zemër të Newcastle upon Tyne, i cili rregullisht votohet si vendi më i mirë në MB për studentët.

Universiteti e ka origjinën në Kolegjin Rutherford, i themeluar në vitin 1880. Sot, duke i vendosur studentët në qendër të një përvoje të jashtëzakonshme dhe me partneritete kërkimore lider në botë dhe fitues çmimesh, Northumbria është një lloj i ri universiteti i shkëlqyer.

Northumbria është dhjetë e para në MB për numrin e të diplomuarve që hyjnë në punësim profesional dhe nëntë nga dhjetë të diplomuarit tanë punojnë ose studiojnë gjashtë muaj pas diplomimit. Ne jemi renditur në vendin e 21-të nga 111 universitete në Anketën e Kënaqësisë së Studentëve të Arsimit të Lartë të Times 2014.

Northumbria punon me punëdhënës të mëdhenj, duke përfshirë Nike, IBM, Nissan, Proctor & Gamble, BBC dhe NHS, ndërsa më shumë se 560 punëdhënës dhe 60 organe profesionale sponsorizojnë ose akreditojnë programet e Universitetit. Inovative dhe sipërmarrëse, ne renditemi gjithashtu në vendin e katërt në MB për fillimin e biznesit të diplomuar. Ata gjithashtu punojnë në partneritet me institucione të tjera të arsimit të lartë në mbarë botën duke tërhequr studentë nga 136 vende.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies