University of the West of England, Bristol
University of the West of England, Bristol
Përfaqësuesit e University of the West of England, Bristol do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
University of the West of England është një universitet modern që ofron një gamë të gjerë kursesh shumë të respektuara dhe mundësi rritjeje në një nga qytetet më sociale të UK.

UWE është një universitet i mirëformuar me mbi 27,000 studentë, 250,000 të diplomuar dhe 3,000 punonjës. Studentë po studiojnë këtu nga e gjithë Britania e Madhe si dhe nga 140 vende të ndryshme të botës, duke e bërë atë një vend të larmishëm dhe emocionues për sa i përket studimeve universitare.

Me më shumë se 600 kurse, universiteti ofron një gamë të gjerë lëndësh në art, industri krijuese, shëndetësi, shkencë, biznes, mjedis dhe teknologji. Ata janë të njohur për cilësinë e tyre të mësimdhënies dhe përvojën e tyre.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies