University of Western Australia
University of Western Australia
Përfaqësuesit e University of Western Australia do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
University of Western Australia (UWA) është një universitet kërkimor publik në Australinë Perëndimore. Kampusi kryesor i universitetit është në Perth, kryeqyteti i shtetit. UWA u krijua në 1911 me një akt të Parlamentit të Australisë Perëndimore.

UWA është universiteti më i vjetër në Australinë Perëndimore (WA) dhe i gjashti më i vjetër në Australi. UWA klasifikohet si një nga "sandstone universities", një emërtim jozyrtar që i jepet universitetit më të vjetër në çdo shtet.

UWA është anëtare e Group of Eight, i cili përbëhet nga tetë universitetet australiane me fokus më të madh kërkimor dhe më të mira në renditje.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies