Webster Vienna Private University
Webster Vienna Private University
Përfaqësuesit e Webster Vienna Private University do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Webster University Vienna, është themeluar më 1915 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai është një universitet i sistemit amerikan, i orientuar drejt një prespektive globale. Kampusi universitar në Vienë u themelua me 1981 dhe është i akredituar në SHBA dhe në Austri.

Webster ka një rrjet ndërkombëtar unik të kampuseve që u ofron studentëve mundësinë për studiuar pothuajse kudo në botë brenda një sistemi të vetëm universitar, pavarësisht nëse janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës , Evropë, Azi apo Afrikë.

WVPU është akredituar në Shtetet e Bashkuara nga HLC (Higher Learning Commission) dhe në Austri nga AQ Austria (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria). Fokusi i universitetit është përsosmëria në mësimdhënie duke kombinuar teorinë me praktikën.

 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies