Bishop's University Quebec Canada - Arsimim i përballueshëm, perspektiva ndërkombëtare dhe një mjedis emocionues multikulturor
02 Tetor 2023

Bishop's University do të marrë pjesë në panairin në Tiranë më 21 tetor në Hotel Rogner. Mos e humbisni mundësinë për t'u takuar personalisht me përfaqësuesin e tyre dhe të mësoni gjithçka për programet e tyre të studimit, kërkesat për aplikim, bursat dhe mundësitë e karrierës. 
 
I vendosur në rajonin e bukur Eastern Townships të provincës së Quebec, Kanada, Bishop's University është vërtet unik, duke u ofruar studentëve të tij një përvojë universitare si askund tjetër. 
 
Që nga viti 1843, qasja e tij ndaj arsimit mund të përmblidhet në një fjalë: ANGAZHIM. 
Bishop's u jep studentëve një sërë mundësish të jashtëzakonshme të të mësuarit, duke përfshirë praktika pune dhe eksperienca unike trajnimi. Këto eksperienca ndihmojnë studentët të forcojnë aftësitë e tyre dhe të fitojnë përvojë të vlefshme dhe profesionale gjatë përfundimit të studimeve të tyre akademike.
 
Një Edukim Liberal !
 
Një arsim liberal përkufizohet më së miri si një filozofi arsimore, ajo që i ekspozon studentët ndaj një sërë disiplinash dhe strategjish mësimore dhe përfshin studime të thelluara në të paktën një fushë akademike. Ky stil edukimi i inkurajon studentët të bëjnë pyetje, të marrin në konsideratë të gjitha këndvështrimet, të emocionohen nga ndjekja e njohurive, të jenë të sigurt në aftësitë e tyre dhe të frymëzohen përmes përvojës së tyre akademike.Të gjitha kto vlera janë ne bazën e filozofis të Bishop’s Univeristy.
 
Me më pak se 3,000 studentë, Bishop’s ofron një mjedis mësimi ku klasat janë private dhe studentët marrin vëmendje individualisht nga profesorët e tyre. Bishop’s është një universitet anglez I vendosur në një komunitet francez të provinces Quebec, ku studentët nuk kanë nevojë të dinë asnjë fjalë frëngjisht, mjedisi i tij ofron aftësinë për të mësuar, përmirësuar ose për t’u bërë plotësisht bilingual në të dyja gjuhët.
 
Bishop's krijon një mjedis social unik për studentët e tij, një mjedis që nxit rritjen personale. Kjo atmosferë mbështetëse i ushqen studentët dhe i ndihmon ata të shndërrohen në udhëheqës të sigurt dhe të aftë, të gatshëm për të bërë ndryshim në këtë botë. Jashtë klasës, studentët përfshihen shumë në jetën e kampusit, gjë që krijon një ndjenjë të mrekullueshme të komunitetit. Ekziston një gamë e gjerë aktivitetesh dhe objektesh si në kampus ashtu edhe në zonën e përgjithshme. Një strukturë e plotë rekreative dhe atletike e sapo rinovuar, shtatë fusha futbolli dhe regbi, mbi 120 km shtigje për ecje dhe ciklizëm, fushë golfi dhe qendër skish, plus dy teatro, galeri arti, recitale muzikore dhe ambiente praktike, dyqane, librari , kafene, dy biblioteka, shtatë rezidenca, klinikë mjekësore dhe shumë më tepër. Bishop’s ka një kampus të mrekullueshëm, i vendosur në një nga rajonet më frymëzuese të vendit me shumë aktivitete në natyrë të disponueshme në zonë, duke përfshirë tetë kodra për ski me largësi brenda dy orëve. Një vend fantastik për të jetuar dhe studiuar!
 
Bishop's ofron mbi 100 fusha studimi si: Art, Kimi, Biologji, Shkencat shendetsore, shkencat humane, Histori, Sheknca kompjuterike, Ekonomik, Mjeksi, Sporte etj.
 
 
 Pranimet dhe Afatet
 
Bishop's përdor një praktikë pranimi rutinë. Kjo do të thotë që aplikimi online për pranimin e vjeshtës hapet në mes të shtatorit dhe studentët ndërkombëtarë këshillohen të aplikojnë deri më 1 mars (për hyrje në shtator) ose 1 tetor (për hyrje në janar).
 
 
Më shumë informacion mbi programet, pranimin dhe hapat e ardhshëm mund të kontaktoni konsulentet e Integral Educational Programs në numrin me poshte:
Tel: +355 422 52 065
 
 
 
Shpërnda
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies