University of Victoria Canada
University of Victoria Canada
Përfaqësuesit e University of Victoria Canada do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Victoria (UVic) është një universitet kërkimor publik i vendosur në komunat e Oak Bay dhe Saanich, British Columbia, Kanada. I themeluar së pari në 1903 si Kolegji Victoria, një kolegj i lidhur me Universitetin McGill, ai fitoi autonomi të plotë dhe statusin e dhënies së diplomës më 1 korrik 1963.

UVic Edge kombinon tre elementë: mësimin dinamik, ndikimin jetësor dhe mjedisin tonë të jashtëzakonshëm akademik.Së bashku, këta tre elementë ushqejnë një mjedis zbulimi, inovacioni dhe kreativiteti. 

Universiteti i Victoria është renditur në vendin e 324 në Best Global Universities. UVic është një nga universitetet kryesore të Kanadasë. Ata janë gjerësisht të njohur për udhëheqjen në kërkime, mësimdhënie të frymëzuar dhe angazhim në komunitet.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies