en
Do të marrësh pjesë?
Regjistrohu
Eventet e ardhshme
Tiranë, 1 Prill
Rogner Hotel Europark Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1001, Albania

E Shtunë
​11:00 – 17:00 h

Regjistrohuni për World Education Fair dhe fitoni nje test orientues karriere falas! 
5 vizitorë do të kenë mundësinë për të fituar teste orientuese karriere falas nga llotaria jonë gjatë panairit në Tiranë.
01 Prill 2023
Na ndajnë nga Eventi: 6 Ditë9 Orë17 Minuta16 sekonda
Vlorë, 2 Prill
Hotel Partner Rr. Pelivan Leskaj, Vlorë, Albania

E Diel
​16:00 – 19:00 h


Regjistrohuni për World Education Fair dhe fitoni nje test orientues karriere falas! 
3 vizitorë 
do të kenë mundësinë për të fituar teste orientuese karriere falas nga llotaria jonë gjatë panairit në Vlorë. 

 
02 Prill 2023
Na ndajnë nga Eventi: 7 Ditë14 Orë17 Minuta16 sekonda
Shiko të gjithë Eventet
30 Vite eksperience
210 604 Vizitore
32 531 STUDENTE
7 Shtete
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies