en
Eventet e ardhshme
Tiranë, 9 Tetor
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë 1001, Albania
Rogner Hotel Europark
​11:00 - 18:00 h


Këtë vit, panairi “World Education Fair” do të zhvillohet në një edicion të dyfisht – Virtual dhe Fizik.
 
09 Tetor 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
VIRTUAL, 9 Tetor
Online
Këtë vit, panairi “World Education Fair” do të zhvillohet në një edicion të dyfisht – Virtual dhe Fizik.

Edicioni hibrid i World Education Fair ju mundëson informacion tepër të rëndësishëm falas në lidhje me arsimin tuaj jashtë vendit vetëm me një klikim!

HYR NË PANAIRIN VIRTUAL!
09 Tetor 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Korçë, 10 Tetor
Rruga Ismail Qemali, Korçë, Albania
Grand Hotel Palace
17:00 - 19:00 h


Këtë vit, panairi “World Education Fair” do të zhvillohet në një edicion të dyfisht – Virtual dhe Fizik.
9 Tetor, Virtual, ONLINE
10 Tetor, Korçë, Grand Hotel Palace
10 Tetor 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Shikoni të gjitha eventet e ardhshme
Eventet e kaluara
VIRTUAL, 10. Mars 2021
Online
E merkure: Ora 14:00 - 18:00 

Panairi i parë VIRTUAL i edukimit në Shqipëri. Aty ku studentë dhe prindër nga e gjithë Shqipëria do të kenë mundësinë të takohen online dhe të bisedojnë me përfaqësues të universiteteve dhe shkollave të mesme.
10 Mars 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Tiranë, 22 Maj 2021
Ibrahim Rugova Str, Nr.56/H2, Tirana, Albania

Tiranë, Hotel Xheko Imperial
E shtunë: 11:00-17:00

22 Maj 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Shkodër, 23 Maj 2021
Rruga Teuta, Shkodër 4000, Albania

Shkodër, Hotel Rozafa
E diel, 18:00 - 20:00
23 Maj 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Fier, 24 Maj 2021
Sheshi Nene Tereza , ne qender te Fierit., Rr. Jakov Xoxa, Fier 9301, Albania

Fier, Hotel Fieri
E hënë, 18:00 - 20: 00
24 Maj 2021
Na ndajnë nga Eventi: 0 Orë0 Minuta0 sekonda
Shikoni të gjitha eventet e kaluara
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies