Brunel University London
Brunel University London
Përfaqësuesit e Brunel University London do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Inxhinieri civile
• Biokimi
• Kimi
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Dizajn / Media elektronike
• Dizajn industrial
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Teater
• Ekonomi
• Biznes
• Komunikacion / Korporata
• Biznes ndërkombëtar
• Sipermarrje
• Burimet njerëzore
• Marketing
• Menaxhim zinxhiri
• Inxhinieri Aviacioni
• Inxhinieri automobilistike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Artet 3D dhe Vizuale
• Lojëra multimedia / elektronike
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Robotikë / Inteligjencë artificiale
• Program kompjuterik / Programim
• Matematikë
• Gazetari
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Mjekesi
• Psikoterapi
• Muzike
• Politike nderkombetare
• Security
• Law LLM
• Psikologji
• Antropologji
• Histori
• Edukim
• Pune sociale
• Sociologji
• Filozofi
• Banke
• Sport dhe fitnes
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Anglisht
Programet Master
• Projekte ndertimi
• Burimet ujore
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Dizajn
• Dizajn / Media elektronike
• Dizajn industrial
• Ekonomi
• Biznes
• Sistemet e informacionit
• Biznes ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Menaxhim projekti
• Burimet njerëzore
• Marketing
• Menaxhim zinxhiri
• Inxhinieri Aviacioni
• Inxhinieri automobilistike
• Inxhinieri Elektrike
• Inxhinieri
• Teknologji inxhinierike
• Inxhinieri mekanike
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Robotikë / Inteligjencë artificiale
• Statistike
• Fizike
• Matematikë
• Media
• Gazetari
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Psikoterapi
• Politike nderkombetare
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Law LLM
• Psikologji
• Antropologji
• Histori
• Edukim
• Pedagogji
• Pune sociale
• Sociologji
• Filozofi
• Banke
• Sport dhe fitnes
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Literature
• Anglisht
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies