Foxcroft Academy
Foxcroft Academy
Themeluar në 1823, Foxcroft Academy është një shkollë e gjendur në një qytett të vogël por me një mjedis global. FA është një shkollë I.B., e klasave 9-12. Në Akademinë Foxcroft, studentët kanë mundësinë të krijojnë një kurrikulë të individualizuar që përqendrohet në STEM ose Artet ose Shkencat Humane, dhe si një shkollë e dalluar në shkencat kompjuterike, teknologjia është një pjesë shumë e rëndësishme! Shkollat tona partnere në Evropë dhe Kinë u lejojnë studentëve tanë mundësinë për të studiuar jashtë vendit. Studentët me konvikt në Akademinë Foxcroft do të mësojnë po aq shumë jashtë klasës sa brenda saj. 
Regjistrohu këtu
Programet
Programe AP:
Politik, Histori., Biologji, Psikologji, Teori e Muzikës, Shkenca Kompjuterike, Statistikë, Fizikë, Calc AB, Calc BC, Kimi, Mikro Ekonomi, Makro Ekonomi, Studio Art (Vizatim, 2D ose 3D)
 
Kurse IB:
Historia e Amerikave HL, Zbatime dhe Interpretime SL, Shkencë Mjedisi SL, Frëngjisht Ab Initio, Spanjisht Ab Initio, Muzikë SL, Biologji HL, Teoria e Njohurive
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies