Oaks Christian Schools
Oaks Christian Schools
Oaks Christian School beson në përgatitjen e mendjeve për të udhëhequr dhe zemrave për të shërbyer. Historia e Oaks Christian School (OCS) fillon me David Price dhe Dallas Price-Van Breda. Vizioni i tyre ishte të krijonin një shkollë të mesme të krishterë të kalibrit më të lartë në zonën e Los Anxhelosit Perëndimor.
Regjistrohu këtu
AP/IB ose kurse të avancuara:
Berkeley School of Music
Azusa Pacific
Brigham Young University
Liberty University
Grand CanyonUniversity
California Lutheran
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies