Rivermont Collegiate
Rivermont Collegiate
E themeluar në vitin 1884, Rivermont u organizua fillimisht si shkolla e Shën Katharinës, një shkollë konviktesh ipeshkvore dhe ditore për vajza. E vendosur në Rrugët e 10-të dhe Tremont në Davenport, Shkolla lulëzoi për mbi tetëdhjetë vjet duke u shërbyer nevojave të vajzave vendase, si dhe atyre nga larg. Si e vetmja shkollë parashkollore parashkollore deri në klasën e 12-të në Qytetet Quad, Rivermont i ka shërbyer komunitetit dhe familjeve të tij si një alternativë ndaj arsimit shkollor publik dhe famullitar për mbi 130 vjet.
Regjistrohu këtu
Shkolla Rivermont përqendrohet në përgatitjen e studentëve në të menduarit kritik, zgjidhjen e problemeve dhe përgatitjen me sukses për në kolegj dhe tregun global të punës. Kurrikula e Shkollës ofron një shkallë në rritje të nivelit akademik. Kurrikula bazohet në lëndët: anglisht, histori, shkenca, matematikë, gjuhë të huaja dhe arte si dhe është e kombinuar me një larmi të gjerë programesh, studimesh të pavarura dhe kursesh (AP). Studentët kanë mundësinë të fitojnë kredite në kolegj përmes kurseve të AP dhe Programit të Partnerëve të Edukimit të Rivermont.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies