Academic summer
Academic summer
Përfaqësuesit e Academic summer do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Duke u argëtuar është mënyra e re më e mirë për të mesuar. Kampet e verës dhe kurset e gjuhës janë gjithashtu një mundësi e mirë për tu njohur me sistemet arsimore të vëndeve ku zhvillohen. Academic Summer prej më shumë se 10 vite eksperiencë ofron këto programe dhe është lider me destinacione në shumë vende të botes si Bristol, Ottawa, Ontario, Cambridge, London, Switzerland. 

Academic Summer ofron përgatitje për GCSE, A-Level, IB, Oxbridge dhe studime mjekësore, së bashku me trajnime në gjuhën angleze për provimin IELTS. Por nuk ka të bëjë vetëm me adoleshentët; ky kamp ofron diçka për të gjithë.

Kurset  akademike Junior strehojnë studentë të moshës 7-12 vjeç, me një axhendë të mbushur me veprimtari te ndryshme si mësimdhënie, sporte dhe aktivitete argëtimi gjatë kohës së lirë - të gjitha në një mjedis të kujdesshëm, inkurajues dhe mjaft zbavites. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies