ACS Cobham International School
ACS Cobham International School
Përfaqësuesit e ACS Cobham International School  do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
ACS Cobham u themelua në vitin 1967. Kampusi i Shkollës është i vendosur në zonën e bukur periferike të Surrey dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 128 hektarësh. Aeroporti i Heathrow dhe Gatwick janë vetëm 30 minuta larg. 50% e studentëve janë anglezë dhe amerikanë dhe pjesa tjetër janë nga mbi 100 kombësi të ndryshme. Shkolla është e njohur për metodat e saj inovative të mësimdhënies dhe përdorimin e teknologjive moderne të informacionit në procesin mësimor, e cila është baza për rezultate të mira akademike. Klasat janë të pajisura me tabela të bardha interaktive, studentët punojnë me kompjuter Apple, laptopë dhe iPad. Shkolla ofron trajnime dhe aktivitete jashtëshkollore të shkëlqyera, duke përfshirë: një qendër të të mësuarit ndërveprues, biblioteka me seksione të ndryshme tematike, një sallë ngrënie me pamje panoramike, një qendër të re moderne të artit me 510 vende, një pistë me përmasa olimpike, kënde lojrash për futboll dhe regbi, golf, 6 fusha tenisi, fusha bejsbolli dhe softball, një qendër sportive moderne me një pishinë për gara, një dyqan shkolle, një kafene etj.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies