Amadeus International School Vienna
Amadeus International School Vienna
Përfaqësuesit e AMADEUS International School Vienna do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
AMADEUS International School Vienna është një shkollë ndërkombëtare e vendosur në zemër të qytetit botëror të muzikës klasike, Vienë. Përveç trajnimit intensiv të programit akademik ndërkombëtar Baccalaureate, shkolla u ofron mundësi studentëve të zhvillojnë talentet e tyre muzikore në Music Academy Amadeus. Studimi në Amadeus i ndihmon studentët të krijojnë një pikëpamje të re të botës , duke mësuar dhe vlerësuar perspektiva të ndryshme. Gjithashtu ata zhvillojnë kreativitetin dhe kulutrën e tyre muzikore, si edhe përsosmërinë teknike për të luajtur në vegla të ndryshme muzikore, duke marrë njohuri solide akademike. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies