Brillantmont International School
Brillantmont International School
Përfaqësuesit e Brillantmont International School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Themeluar në 1882, Brillantmont është një nga shkollat më të vjetra me konvikt në Zvicër, ku studiojnë rreth 100 nxënës të moshave 13-18 vjeç nga mbi 30 vende të botës. Gjuha zyrtare e shkollës është frëngjisht dhe nxënësit studiojnë të paktën dy gjuhë të huaja. Gjimnazi ndodhet në qendër të Lozanës, në mes të parkut madhështor në brigjet e Liqenit të Gjenevës. Kampusi përfshin shtatë ndërtesa dhe dy fusha sportive. Brillantmont është një vend i veçantë për të jetuar dhe mësuar me ambient të ngrohtë familjar.  Studentët kanë në dispozicion klasat me pajisje audiovizuale, dy laboratorë shkencorë, një dhomë kompjuteri, një bibliotekë dhe një laborator fotografie.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies