British School of Tirana
British School of Tirana
Përfaqësuesit e British School of Tirana do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
British School of Tirana është një shkollë ndërkombëtare britanike në Tiranë, Shqipëri që ofron shërbime arsimore për fëmijët dhe familjet që nga vitet e para deri në shkollën fillore, shkollën e mesme, GCSE dhe nivelet A. Qëllimi kryesor i British School of Tirana është të sigurojë që të rinjtë të cilëve u shërbejnë të jenë të përgatitur mirë për sfidat me të cilat përballen në një botë që ndryshon me shpejtësi.

Ndërsa përgatitin të rinjtë që të lulëzojnë përmes suksesit akademik, një pjesë kryesore e edukimit të tyre në British School of Tirana është të ushqejnë zhvillimin e karakterit nëpërmjet një kurrikule tërheqëse dhe programi mbështetës.

Fëmijët në çdo klasë mësohen me një sërë metodash, duke përfshirë mësimdhënien në tërë klasën, punën në grup ose individuale. Sido që të jenë metodat, BST synon gjithmonë të sfidojnë nivelin e të kuptuarit të secilit fëmijë. Mësuesit mbajnë shënime të detajuara të punës dhe progresit dhe këto i ndajnë me prindërit.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies