Centennial College
Centennial College
Përfaqësuesit e Kolegjit Centennial do të marrin pjesë në WEF 2020 dhe do të jenë në gjendje t'ju informojnë në lidhje me programet që ofrojnë.

Përfitoni një konsulencë individuale thjesht duke u regjistruar në panair.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit.Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.
 
Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
​Centennial College është kolegji më i vjetër i financuar publikisht në Ontario, së pari njihet si një nga institucionet më të larmishme post-sekondare në këtë qytet, me gati 100 grupe etno-kulturore të pranishme dhe 80 gjuhë të ndryshme të folura në kampus. Gjatë 50 viteve të fundit, ai është shndërruar nga një kolegj i komunitetit lokal në një institucion ndërkombëtar, me studentë nga Kina, India, Koreja e Jugut dhe Brazili. Qëllimi kryesor i institucionit ka qenë gjithmonë trajnimi i të diplomuarve për një të ardhme të suksesshme.

Kolegji ofron programe me kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme, në mbi 100 fusha studimi dhe kolegji në Toronto është i strukturuar në katër kampe. Projektet e ardhshme të shkollës janë përqendruar në inovacionin, sipërmarrjen, shfrytëzimin e mëtejshëm të teknologjisë dhe ndërtimin e një marrëdhënie më të mirë midis komuniteteve të studentëve dhe punëdhënësve.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies