César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute (Swiss Education Group)
César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute  (Swiss Education Group)
Me më shumë se 30 vite eksperiencë në arsim, Cesar Ritz Colleges kanë fituar një reputacion për shkolla të klasit të parë, të specializuara në fushat e turizmit, menaxhimit të hoteleve dhe artit të kulinarisë. Kualifikimi i atyre që diplomohen nga këto Kolegje është i njohur nga kantoni Zviceran Valais. Cezar Ritz Colleges kanë tre kampuse – në Le Bouveret, Lucern dhe Brig-Glis. Beshkpunon me Washington State University, i cili në 2012 u rendit si universiteti më i mirë për diplomat online të Master në biznes. 
Regjistrohu këtu
Kolegjet Cesar Ritz janë një lider ndërkombëtar në edukimin e hotelerisë, duke ofruar një shumëllojshmëri të gjerë të programeve universitare në nivele të ndryshme. Mundësitë e transferimit mes kolegëve nxjerrin në pah faktin se ka një qasje krejtësisht të ndryshme, duke i lejuar edhe studentët të punojnë në sektorin e hotelerisë nëpërmjet praktikave të organizuara gjatë studimeve.

Një rol i rëndësishëm në traditën profesionale zvicerane i kombinuar me metodat amerikane të menaxhimit është që universiteti t'u përmbahet koncepteve arsimore ndërkombëtare në të gjitha programet e ofruara; gjithashtu nisja e programit të transferimit të ngritur në vitin 1985 në bashkëpunim me Universitetin Shtetëror të Uashingtonit çoi në zbatimin e programeve universitare. Ky bashkëpunim me kalimin e kohës është shtrirë edhe në universitete të tjera.

Kolegjet Cesar Ritz u ofrojnë studentëve mundësi karriere si dhe zhvillim personal; mjedis i orientuar drejt së ardhmes, përzierje akademike dhe zhvillim profesional. Trajnimi zhvillohet në klasa me 15-20 nxënës dhe raporti mësues-nxënës është 1:13, gjë që nxjerr në pah qasjen personale për çdo nxënës. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies