College du Leman
College du Leman
Përfaqësuesit e College Du Leman do të jenë të pranishëm në World Education Fair për t'ju dhënë informacione të detajuara mbi këtë institucion.
 
Për më tepër, gjatë takimeve me përfaqësuesit, ju do të keni mundësi të ndiqni prezantime me tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë
Regjistrohu këtu
Përmbledhje

Për më shumë se gjysmë shekulli College Du Leman përgatit studentët për pranim në universitetet më të mira në botë. Një tipar i veçantë i shkollës është respektimi i standardeve elitare akademike dhe nderimi i traditave. Në të njëjtën kohë, Kolegji Du Leman është mjaft modern. Ka të gjitha mjetet moderne për të rritur komoditetin dhe efektivitetin e studimit.
Shkolla njihet për rezultatet e larta akademike. Shumica e të diplomuarve pranohen në universitete prestigjioze zvicerane dhe jo vetëm. Gjithashtu, fëmijët shpesh zgjedhin universitete të rangut më të lartë në botë. Shkolla e konviktit është pjesë e rrjetit botëror "Meritas Family of Schools". Cilësia e shërbimeve arsimore të paraqitura në të kontrollohet rreptësisht.

Programet e studimit

French Baccalaureate, Swiss Bilingual Federal Maturite, Primary School, Secondary School, (I) GCSE, A-level, IB , Summer courses in English, French
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies