en
Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles
Përfaqësuesit e Collège Lycée Saint Charles do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
I themeluar në vitin 1897, Kolegji Saint Charles është një kolegj privat me konvikt i cili ndodhet në kantonin historik Jura, në Zvicrën veriperëndimore. Kampusi shkollor është vendosur në mes kopshteve të bukura, rrëzë kështjellës madhështore Porrentruy. Qyteti me të njëjtin emër ka rreth 7000 banorë. Kampusi përbëhet nga një ndërtesë shkollore, një kishë e bukur dhe një kompleks sportiv. Klasat janë të bollshme dhe të ndritshme, me pamje panoramike të bukur. Në kampus përfshihet një pishinë dhe kinema. Humanizmi luan një rol të rëndësishëm në një sistem vlerash bazuar në parimet e krishtera, ku dija dhe individi janë në qendër. Shkolla promovon kureshtjen, tolerancën, shprehjen e lirë dhe kërkon një ekuilibër midis traditës dhe të ardhmes.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies