Corvinus University of Budapest
Corvinus University of Budapest
Përfaqësuesit e Corvinus University of Budapest do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
​Corvinus University Of Budapest është një nga universitetet më prestigjioze në Hungari në fushën e shkencave ekonomike dhe sociale, që operon në Budapest dhe Székesfehérvár që nga viti 1948.
Numri i studentëve hungarezë dhe ndërkombëtarë arrin në 11,500. Universiteti u rendit në 50 më të mirët në renditjen e Masterave Evropianë të Financial Times në Menaxhim, ndër 100 shkollat e para më të mira të biznesit nga Renditja e Shkollave të Biznesit të Financial Times., dhe ishte universiteti i parë hungarez i përmendur ndër më të mirët në fushën e bujqësisë. Ministrat e financave, kryetarët e Bankës Kombëtare të Hungarisë dhe kryeministra kanë studiuar në Corvinus.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies