David Game College Group
David Game College Group
Përfaqësuesit e David Game College do të jenë të pranishëm në World Education Fair për t'ju dhënë informacione të detajuara mbi këtë institucion.
 
Për më tepër, gjatë takimeve me përfaqësuesit, ju do të keni mundësi të ndiqni prezantime me tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë
Regjistrohu këtu
David Game College ndodhet në zemër të qytetit të Londrës, afër disa prej ndërtesave dhe institucioneve më ikonike të Londrës. I themeluar në vitin 1974, kolegji është brenda ndërtesës së Fondacionit Sir Cass, një nga fondacionet arsimore më prestigjioze dhe më të vjetra, që daton në 1748. Kolegji ofron një kurrikulë të gjerë në nivelin GCSE dhe A, si dhe një Program të Fondacionit Universitar dhe një departament i gjallë i EFL.

• Kampusi në qendër të Londrës (The City, Tower Hill)
• Standarde të larta akademike dhe rezultate të shkëlqyera të provimeve
• Mbi 100 universitete partnere
• 70% e studentëve tanë fitojnë hyrjen në Universitetet e Grupit Russell
• Akomodim me konvikt me 5 yje në godinën "në afërsi".
• Një sasi e madhe e aktiviteteve të Eksploroni Londrën në çdo javë
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies