d'Overbroeck's College
d'Overbroeck's College
Informacionin e nevojshëm rreth d'Overbroeck's College do të keni mundësinë ta merrni në World Education Fair 2020

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit.
Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
I themeluar në 1978 në afërsi të Qendrës së famshme të Universitetit të Oksfordit, kolegji u zgjerua në 2017 me një kampus të ri, të destinuar për studentët e regjistruar në programin A-Levels.

Kolegji ka një reputacion të shkëlqyeshëm akademik dhe është i përshtatshëm për studentë të pavarur, shumë të motivuar dhe ambiciozë, që synojnë të aplikojnë në universitete prestigjioze si Oxford dhe Cambridge, Imperial, LSE, UCL, Newcastle, Leeds, etj. Niveli akademik i mësimdhënies, atmosfera miqësore, marrëdhëniet mësues-mësues bazuar në besimin dhe pjesëmarrja aktive e studentëve në procesin e të nxënit janë baza e rezultateve të mira gjatë provimit. Kolegji ka një program trajnimi të krijuar posaçërisht për degët e mjekësisë dhe drejtësisë, dhe një pjesë e madhe e mësuesve janë autorë të teksteve shkollore dhe anëtarë të bordit. Një element i rëndësishëm në përparimin efektiv të studentëve është marrëdhënia e tyre me mësuesit, e cila kryhet në dy nivele, përmes konsultimit të drejtpërdrejtë dhe vlerësimeve periodike, duke përgatitur raporte të hollësishme për përpjekjet dhe rezultatet, si dhe rekomandime për përmirësim.

Përveç kampusit të ri në Banbury Road, kolegji gjithashtu ka tre ndërtesa, në distancë të afërt me njëra-tjetrën. Ewert Place ndodhet në Summertown, një lagje në veri të qytetit. Në kampus zhvillohen kurse të matematikës, shkencave natyrore dhe artit. Baza përfshin laboratorë të specializuar në fizikë, kimi dhe biologji të pajisur në mënyrë moderne, dhomë kompjuterash dhe punëtori për arte plastike, qeramika dhe fotografi.

Swan Building është e vendosur në Banbury Road, midis Summertown dhe qendrës së qytetit. Në këtë ndërtesë ndodhen klasat për pjesën tjetër të disiplinave, biblioteka dhe një dhomë e përbashkët rekreacioni. Departamenti i muzikës, studioja e regjistrimit dhe studioja e teatrit ndodhen në Leckford Place.

Aktivitete jashtëshkollore
Kolegji ofron mbi 20 klube interesi dhe takimet zhvillohen dy herë në javë. Studioja e teatrit, orkestra, kori i kolegjit, klubi i xhazit, klubet e diskutimit, debatet në grup për politikë, filozofi dhe ekonomi, sektori ushtarak dhe sportiv i Dukës së Edinburgut gëzojnë një popullaritet të madh.

Sporte: ofrohen futboll, kriket, ragbi, tenis, basketboll, not, hokej, netball, ngjitje dhe më shumë. Sallat sportive dhe terrenet e lojërave në Universitetin Oxford Brookes përdoren për këtë qëllim.
Arti: Arti është një pjesë integrale e jetës në kampus. Studentët në bandën e teatrit janë të përfshirë në mënyrë aktive në të gjithë procesin krijues, nga koncepti te implementimi dhe interpretimi. Çdo vit prezantohet një shfaqje apo muzikal i ri. Programi muzikor përmban koncerte dhe shfaqje të shumta solo që zhvillohen në sallën e muzikës të Kolegjit Keble, pjesë e Universitetit të Oksfordit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies