Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
HIM u themelua në 1984 dhe ka një reputacion të shkëlqyer në mbarë botën për shkak të cilësisë së lartë të programeve, të cilët ndryshojnë vazhdimisht në mënyrë që të përshtaten gjithmonë me nevojat në fushën profesionale. HIM ofron programe në fushat si biznes dhe turizëm, të cilat kombinojnë më të mirën e traditës Zvicerane me praktikat e menaxhimit Amerikan. HIM bashkëpunon me American Northwood University për BAA Degree në Hospitality Management.
Regjistrohu këtu
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies