International School of Milan
International School of Milan
Përfaqësuesit e International School of Milan do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
E themeluar në vitin 1958, Shkolla Ndërkombëtare e Milanos është shkolla më e vjetër IB në Itali dhe ka kampusin më të madh të vendosur në një zonë banimi të qetë të Milanos. Shkolla është pjesë e zinxhirit arsimor ndërkombëtar të Inspired Group, i cili mbledh 33 shkolla elitare nga disa vende të Evropës.

Ndërtesa moderne e shkollës ku mësojnë nxënës nga 68 kombësi plotëson kërkesat multifunksionale.  Kampusi përfshin klasa funksionale, laboratorë shkencorë, qendrën e arteve të bukura, studio muzikore, teatër me 350 vende, tre biblioteka, salla kompjuteri, pishinë, palestër multifunksionale dhe kënde lojrash për sporte të ndryshme në natyrë. Shkolla siguron një mbikëqyrje gjatë gjithë kohës dhe ka transport të përshtatshëm publik në qendër të Milanos.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies