International School San Patricio Toledo
International School San Patricio Toledo
Përfaqësuesit e International School San Patricio Toledo do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
International School San Patricio është një shkollë me konvikt që ofron arsim ndërkombëtar për fëmijët nga 1 deri në 18 vjeç. Ndodhet në Toledo, Spanjë, një qytet i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s i njohur ndërkombëtarisht për bukurinë, kulturën dhe interesin historik.

Toledo ndodhet 30 minuta nga Madridi. Vendndodhja është e përkryer për studentët që kërkojnë të eksplorojnë kulturën spanjolle dhe të zhyten në këtë përvojë unike të shkollës. Shkolla është krenare që është pjesë e një institucioni privat e cila që prej vitit 1958 ka edukuar me sukses mijëra të rinj.

Që nga fillimi shkolla ka marrë ide nga tendencat më inovative pedagogjike në mënyrë që të zhvillojë një model arsimor unik dhe gjithëpërfshirës duke ju ofruar nxënësve të saj një program IB me cilësi të lartë në Spanjë.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies