INTO George Mason University
INTO George Mason University
Përfaqësuesit e INTO George Mason University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
George Mason University ose GMU  është një universitet kërkimor publik në Fairfax County, Virxhinia, në qytetin  e Fairfax në zonën metropolitane të Uashingtonit.
Universiteti fillimisht u themelua në 1949 si një degë rajonale e Virxhinias Veriore e Universitetit të Virxhinias. Ai u bë një universitet i pavarur në 1972.

Mason operon në katër kampuse në Virxhinia (Fairfax, Arlington, Front Royal dhe Prince William), si dhe një kampus në Incheon, Koreja e Jugut. Kampusi kryesor është në Fairfax. Kampusi Fairfax i Universitetit George Mason është kampusi i parë në SHBA që përfshin shpërndarjen e ushqimit me robotë gjatë vakteve. 

Organizatat studentore mund të kenë fokus akademik, social, atletik, fetar/jofetar, ose pothuajse çdo fokus tjetër. Universiteti njeh 500 grupe të tilla.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies