Jagiellonian University
Jagiellonian University

Përfaqësuesit e Jagiellonian University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Jagiellonian University është institucioni më i vjetër i arsimit të lartë në Poloni dhe një nga më të vjetrit në Evropë. Ai u themelua më 12 maj 1364 nga mbreti polak Casimir the Great. Viti jubilar 2014 shënoi 650 vjetorin e kësaj ngjarje të jashtëzakonshme. 

Prestigji i universitetit si në Poloni ashtu edhe jashtë saj ilustrohet nga arritjet e tij kërkimore të njohura gjerësisht. Shkencëtarët dhe mjekët nga J.U kryejnë studime pioniere, p.sh. në kardiokirurgji, urologji dhe neurologji, shpesh duke çuar në zhvillimin e metodave të reja të trajtimit. 

Një tjetër avantazh i universitetit është vendndodhja e tij në qytetin historik të Krakovës, ish-kryeqyteti i Polonisë dhe një qendër e madhe kulturore, e vizituar nga miliona turistë. Disa nga ndërtesat e universitetit janë vetë vendet kryesore historike.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies