Jonkoping University
Jonkoping University
Përfaqësuesit e Jonkoping University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
I vendosur në zemër të Suedisë, Universiteti Jönköping është një nga universitetet më të mëdha të Suedisë me 11,000 studentë dhe një nga universitetet më të mira për shkëmbimin ndërkombëtar të studentëve. Universiteti fokusohet në trajnime me orientim praktik në fushën e sipërmarrjes dhe biznesit.

Programet përgatiten në bashkëpunim të ngushtë me kompanitë vendase si IKEA, Volvo, Scania, Ericsson e të tjera, ku studentët mund të aplikojnë njohuritë e tyre. Universiteti renditet i dyti në Suedi në punësimin e të diplomuarve.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies