en
Keystone International High School
Keystone International High School
Përfaqësuesit e Keystone International High School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Keystone International Schools u themelua në vitin 2012 dhe ka në total më shumë se 500 nxënës nga 48 vende të ndryshme. Shkolla në Toronto u hap në vitin 2017, duke shërbyer nxënësit ndërkombëtarë dhe lokalë në qendër të Torontos, ku studentët përgatiten për suksesin në studimet universitare. Studentët ndjekin kurrikulën e Ontarios, duke mësuar aftësitë kryesore të vetë-menaxhimit. Përveç lëndëve bazë, studentët zgjedhin lëndët opsionale në bazë të interesave të tyre dhe zgjedhjeve të degës së ardhshme të universitetit. Klasat e vogla dhe komuniteti i ngushtë sigurojnë që secili nxënës të respektohet, vlerësohet dhe sfidohet, duke rezultuar në një edukim të vërtetë unik, i hartuar sipas nevojave dhe personalitetit të secilit nxënës. Programi mbështet nxënësit ndërkombëtarë të fitojnë besim në aftësitë e tyre gjuhësore. Duke kombinuar teorinë dhe praktikën, studentët fitojnë një kuptim të vërtetë të botës rreth tyre. Nxënësit eksplorojnë qytetin, takohen dhe bashkëpunojnë me drejtuesit e kompanive të ndryshme, pronarëve të bizneseve, profesionistëve dhe studentëve të universitetit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies