Lancaster University
Lancaster University
Përfaqësuesit e Lancaster University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Arkitekture
• Biologji
• Biokimi
• Zoologji
• Kimi
• Gjeologji
• Ekologji
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Dizajn
• Arte
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Teater
• Ekonomi
• Biznes
• Menaxhimi Ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Menaxhim informacioni
• Burimet njerëzore
• Marketing
• Marketing dhe Reklamim
• Inxhinieri Elektrike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Informatike
• Sistemet dhe teknologjitë e informacionit
• Computer Security
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Program kompjuterik / Programim
• Kriminalistike
• Statistike
• Fizike
• Matematikë
• Media
• Biomjekesi
• Mjekesi
• Politike nderkombetare
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Ligj nderkombetar
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Gjuhesi
• Pune sociale
• Frengjisht
• Sociologji
• Teologji
• Filozofi
• Sporte
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Tregu I finances
• Gjuhësi
• Literature
• Gjermanisht
• Anglisht
• Spanjisht
• Kinezce
Programet Master
• Arkitekture
• Biologji
• Biokimi
• Kimi
• Gjeografi / Mjedisi
• Burimet ujore
• Ekologji
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Menaxhim projektimi
• Arte
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Teater
• Ekonomi
• Biznes
• Biznes ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Menaxhim projekti
• Burimet njerëzore
• Marketing
• Transporti dhe Logjistika
• Inxhinieri Elektrike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Informatike
• Computer Security
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Teknologji telekomunikacioni
• Kriminalistike
• Statistike
• Fizike
• Matematikë
• Media
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Menaxhim shëndeti
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Diplomaci
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Ndermejtesim
• Ligj nderkombetar
• Studime Juridike
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Gjuhesi
• Sociologji
• Teologji
• Filozofi
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Gjuhësi
• Literature
• Interpretim / Përkthim
Master Distance
• Teknologji ushqimore
• Shkrim kreativ
• Diplomaci
• Ligj nderkombetar
• Edukim
• Gjuhësi
• Literature
MBA
• Menaxhim biznesi
• MBA
• Computer Security
PhD
• Arkitekture
• Biologji
• Biokimi
• Kimi
• Gjeografi / Mjedisi
• Ekologji
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Dizajn
• Arte
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Teater
• Ekonomi
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Marketing
• Inxhinieri
• Teknologji telekomunikacioni
• Kriminalistike
• Statistike
• Fizike
• Matematikë
• Media
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Menaxhim shëndeti
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Edukim
• Gjuhesi
• Sociologji
• Teologji
• Filozofi
• Finance-Kontabilitet
• Gjuhësi
• Literature
• Interpretim / Përkthim
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies