London Metropolitan University
London Metropolitan University
Përfaqësuesit e London Metropolitan University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti Metropolitan i Londrës është një nga universitetet më të larmishme në Mbretërinë e Bashkuar me studentë nga mbi 140 vende. Ne ofrojmë një atmosferë mikpritëse dhe miqësore me mbështetje për ju në çdo hap të rrugëtimit tuaj studentor. Ne ofrojmë një gamë të gjerë kursesh të disponueshme në nivel universitar, pasuniversitar, profesional dhe kërkimor. Ne ofrojmë gjithashtu një program studimi jashtë vendit.

Cilësia e lartë e mësimdhënies reflektohet në rezultatet e vlerësimit që marrin shumë nga lëndët tona nga bordet e jashtme të vlerësimit, duke përfshirë QAA. Gama jonë e gjerë e kurseve është përshtatur në mënyrë specifike për të qenë shumë profesionale, praktike dhe relevante, duke ju ndihmuar të merrni aftësitë dhe njohuritë që ju nevojiten për të nisur karrierën tuaj. Ne hartojmë dhe përditësojmë kurset tona në mënyrë që ato të jenë të lidhura drejtpërdrejt me tregun aktual të punësimit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies