Oxford International College
Oxford International College
Përfaqësuesit e Oxford International College do të marrin pjesë në WEF 2020 dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit.
Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Oxford International College është kolegji me rezultatet më të larta nga grupi i kolegjeve Sixth Form. Në 2019, kolegji ka fituar vendin e parë në provimet e Shkollave të Pavarura të Mbretërisë së Bashkuar pasi studentët e saj arritën rezultate maksimale.

Rezultatet janë:
A*- B grades:  99.34%
A*- A grades:  92.11%
A* grades     :  52.63%

Në Oxford International College, studentëve u ofrohet një mjedis studimi i hapur dhe stimiulues në një nga qytetet me përsosmëri akademike të njohur botërisht për gati 1.000 vjet. Mjedisi akademik në këtë kolegjë u ushqen studentëve rritje personale dhe akademike, duke shfrytëzuar gjithashtu jetën kulturore në qytet.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies